Nieuws

* Dames en heren, met nog geen 3 weken te gaan tijd voor weer een update!

-De stempelkaarten zijn zo goed als gereed en gaan deze week naar de drukker

-Het programma is iets aangepast en staat nu vast

-En voor het eindfeest geldt een zeer belangrijk punt voor de bezoekers: wilt u alcohol nuttigen, zorg dat u uw leeftijd kunt aantonen! Volwassenen krijgen een polsbandje waarmee alcohol gekocht kan worden. Geen polsbandje = GEEN alcohol. Wij hopen op uw begrip en medewerking, het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid welke we dragen!

 

* Nog iets meer dan een maandje en dan is het zover! En wederom hebben we weer progressie gemaakt in de afgelopen week:

- De prijzen zijn geregeld met dank aan de Ganzerik, de Asterdhoeve, 't Archiefje, en Primera.

- Het promotiefilmpje is gelanceerd en heeft voor ontzettend leuke reacties gezorgd.

- De vlag ontwerpwedstrijd loopt vandaag af, waardoor we weer een etappe verder komen in de voorbereidingen.

- Over 5 dagen sluiten ook onze inschrijvingen en moeten we KEI hard aan de bak om de stempelkaarten te maken.

- De opening van de dag krijgt ook steeds meer vorm en beloofd ook een absoluut hoogtepunt te worden op de start en eindlocatie: WDS'19 

 

* Fantastisch hoe het Haagse Beemden Festival een meer en meer besproken evenement begint te worden. Enkele hoogtepunten van deze week:

- Paul vd Heuvel was live te horen op de radio met een interview.

- De 50e deelnemer is aan boord gestapt, deze feestelijke eer gaat naar Sylvia Schniermanni.

- De kleine Hoeve is toegetreden als 1 van de route punten.

- Er is weer een goede bijeenkomst geweest met Netwerk Haagse Beemden.

- De eerste 1000 flyers om het einde van de inschrijvingsperiode aan te kondigen zijn bezorgd en worden op Koningsdag op wc Heksenwiel verspreid vanuit onze eigen kraam.

- De datum voor de volgende informatie avond voor de deelnemers is vastgesteld: 11 Mei. De deelnemers krijgen hier een persoonlijke uitnodiging voor.

- Helaas ook een iets minder nieuwtje voor de oplettende mensen onder ons: De Asterdhoeve heeft aangegeven hun deelname te annuleren ivm bezettingsmogelijkheid van personeel. We vinden het erg jammer maar hebben daar ook begrip voor. Doet de Asterdhoeve dan helemaal niks? Zeker wel! De Asterdhoeve heeft aangegeven in plaats van deel te nemen graag een bijdrage te leveren in de prijzenkast, waar wij uiteraard ontzettend blij mee zijn, en daarom een dikke dank je wel Peter van de Asterdhoeve!

- Er is contact gelegd met de bewoner van het landgoed, met de vraag of het landgoed open kan op 11 Juni zodat de bezoekers een kortere route kunnen maken van het ene naar het andere punt, dit wordt in overweging genomen.

 

* Wegens succes verlengd!! Inschrijven blijft mogelijk tot 05 Mei 2022. Besluit u na deze datum alsnog om mee te doen, neem dan gerust contact op, dan zullen we kijken wat we nog voor u kunnen betekenen. Houdt er dan echter wel rekening mee dat uw initiatief NIET meer mee kan op de folder. We moeten de folders/stempelkaarten uiteraard tijdig aanleveren bij de drukker en verspreiden in de wijk, vandaar deze sluitingsdatum. Wij vragen hiervoor dan ook uw begrip.  

 

* Geweldig! De vlag ontwerp wedstrijd voor de Haagse Beemden is uitgerold! Wij hebben de eer met het Haagse Beemden Festival om het winnende ontwerp voor het publiek te onthullen! 🥳 Kijk vlug op onze pagina "vlagontwerp wedstrijd" voor meer informatie, en wie weet vertegenwoordigd uw ontwerp binnenkort onze wijk!

 

* Op Woensdagavond 16 Maart hebben wij ons gemeld om de aangevraagde subsidie te verdedigen tegenover het wijkplatform Haagse Beemden.

Erg leuk was het om te zien dat er nog 2 subsidie aanvragen op dezelfde avond behandelt werden, welke allen verband houden met 11 Juni a.s.

En het beste nieuws van deze avond is dat we allemaal een unanieme goedkeuring hebben mogen ontvangen!

Dus vanaf nu kunt u met een gerust hart 11 Juni 2022 vastzetten in uw agenda ;-) 

 

* Op Maandag 14 Maart is de eerste informatie avond gehouden op locatie WDS.

De opkomst was voor ons erg motiverend, net als de verkregen input van de aanwezigen, zeker gezien de korte tijd die er tussen de uitnodiging en de fysieke avond zat.

Er zijn goede vragen gesteld vanuit de deelnemers, welke we allemaal hebben kunnen toelichten.

De notulen worden nog verwerkt en zullen per nieuwsbrief toegestuurd gaan worden aan alle ingeschreven initiatieven, zodat iedereen op de hoogte zal zijn van wat er besproken is, ook wanneer u zelf niet aanwezig was of wanneer u zichzelf nog gaat in schrijven.